Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (3.60 secunde)
Pravda.ru reaminteste intr-un material publicat luni ca un "scandal diplomatic major" izbucnit intre Romania si Rusia a pornit de la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu la 22 iunie, prin care acesta "a justificat practic participarea tarii sale de partea lui Hitler la razboi impotriva Uniunii Sovietice".
PSD cere devansarea parlamentarelor in mai sau iunie 2012 Presedintele PSD, Victor Ponta, a decla¬rat, recent, la Mamaia, ca, daca PDL doreste, se pot devansa alegerile parlamentare pentru luna mai sau iunie, el apreciind ca pentru acest lucru este suficient sa se parcurga procedurile constitutionale.
De altfel, doar o parte dintre parlamentarii USL vor semna motiunea de cenzura astfel incat restul sa o sustina pe cea pe care PSD si PNL intentioneaza sa o depuna in luna iunie - o recunoastere indirecta ca demersul Opozitiei la adresa Guvernului este sortit esecului.
Sedinta plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului in care premierul Victor Ponta va sustine o declaratie pe tema politicii interne si internationale va avea loc pe 12 iunie, la ora 15,00, informeaza Agerpres.
Potrivit BNR, in perioada ianuarie-iunie a anului trecut, investitiile straine directe au fost de 1,29 miliarde de euro. In iunie, valoarea investitiilor straine directe a crescut cu 29% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 531de milioane de euro.
"Pe perioada de iarna, rata somajului e, in general, mai mare" Conform statisticilor publicate pe site-ul ANOFM, la sfarsitul lunii iunie 2006, rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 5,3%, cu 0.2 puncte procentuale mai mica fata de cea din luna mai a anului curent.
Pescuitul unor specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale se va interzice pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, potrivit unui ordin al ministrului agriculturii.
Cat priveste oferta de pe piata libera, preturile au crescut cu aproximativ 50% fata de anul trecut, in perioada iunie 2006 - iunie 2007.
Preturile de consum au crescut in iunie doar cu 0,14%, fata de 0,64% in mai, iar rata inflatiei pe ultimele 12 luni se plaseaza la 3,8%, in timp ce inflatia medie a coborat de la 4,9% la 4,6%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR), economiile in lei ale populatiei au ajuns la sfarsitul lui iunie la 35,33 miliarde de lei, in urcare cu 46,4% fata de perioada similara din 2006.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Lucrarile au inceput in Iunie 2007 si urmeaza sa fie finalizate in Iunie anul acesta.
8,5% la finele anului, 6% in iunie 2011 Au existat si voci care estimau pentru finele anului o inflatie de 7,5%, dar si analisti care estimau o inflatie de 11% (in functie de efectul final al inundatiilor si de masurile fiscale care ar putea fi adoptate).
Institutul National de Statistica (INS) a comunicat astazi ca cifra de afaceri in comertul cu amanuntul (fara auto) a crescut in iunie atat fata de luna anterioara cat si fata de aceeasi luna a anului trecut.
Romania se plaseaza pe prima pozitie in Uniunea Europeana (UE) in functie de ritmul de crestere a productiei din constructii, in luna iunie, de 16,5%, comparativ cu mai, avansul mediul la nivelul blocului comunitar fiind de 3,5%, potrivit datelor Eurostat.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Mai concret, ea a achizitionat, in iunie 2006, 96,86% dintre rezervele de petrol ale TNK-BP, din Udmurtia, Rusia. ... Ea a fost realizata in iunie 2009.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
google-analytics.com